Packaging Type
- Weight Piece: 750g, 1Kg, 1,5Kg
Wrapped in vegetable parchment with warranty seals.
Product Presentation
- Crust: Absent
- Pasta: Velvety soft texture
- Flavor: Characteristic
- Odor: Typical aromatic
- Color: White
- Consistency: Soft, compact
Requisiti Fisico-Chimici
Valori medi ± Tolleranza
- Umidità % 75.0 ± 2.0
- Residuo Secco % 25.0 ± 2.0
- Grasso stq % 10.0 ± 2.0
- Grasso ss % 40.0 ± 2.0
- Proteine: (N x 6,38)n % 10.6 ± 2.0
- Sale (Na CI) % 1.0 ± 0.3
Requisiti Nutrizionali
Valori medi calcolati su cento grammi di prodotto edibile.
- Valore Energetico: 165 kcal / 690 kj
- Proteine: 10,5
- Carboidrati: 3,50 g di cui zuccheri 3,50 g
- Grassi: 10,0 g di cui Acidi Grassi Saturi 6,80 g
- Sale: 0,50 g
Requisiti Microbiologici
U.M. Valori obiettivo Valori di rifiuto
- E.Coli ufc/g < 10 >100
- Staphilococcus aureus ufc/g < 10 >100
- salmonella spp ufc/25g assente presente
- Listeria monocytogenes ufc/25g assente presente
~ in 5 unità campionarie
- Inhibitory substances: Absent
- Pesticide residues: Less than the directive
CEE 86/363 recepita con OM del 18/07/90
CEE 93/57 recepita con OM del 03/05/94
- Residues of veterinary medicinal products: Below the limits of the regulation CEE 2377/90 and subsequent updates
- Heavy metals: Below the limits of the regulation CEE 1881/06 and subsequent updates
Pb (mg/Kg)
Aflatossina M1 (ng/Kg)
- Minimum durability: 7 days from date of production
- Storage temperature: Between 0 and + 4 ° C